Servicii design

Servicii design oferite de compania The Rank Consolidated

servicii-design

Avantaje servicii design

Content is king, but marketing is queen.

Mai multi clienti

Utilizatorii dumneavoastra sunt invitati la mai multa interactiune. Sa citeasca, sa ofere recenzii, sa cumpere si sa invete mai multe lucruri despre dumneavoastra. In cazul in care aceastea se afla in mediul online, de obicei pe o pagina web, modul in care arata si cum interactioneaza vor determina cat de multi oameni decid sa cumpere ceva de la dumneavoastra.

Forma si structura

Continutul trebuie expus si aliniat corespunzator pe website-ul dumneavoastra. Cei mai multi utilizatori nu vor depunde un effort foarte mare pentru a intelege ce incearca sa transmita un website. Blocuri mari cu text mic, navigare confuza si interactiuni greu de inteles sunt cele care vor trimite vizitatorii departe. Designerii vor lucre la continutul dumneavoastra astfel incat este si directioneaza oamenii la ceea ce doriti sa faca.

Perspectiva

Sunteti expert in propria afacere, dar nu expert in web design. Uneori trebuie sa existe un compromis intre ceea ce doriti, si ceea ce functioneaza pentru web. Web designul de asemenea vine din experienta si capacitatea noastra de a traduce ideile in pagini web. Antreprenorii si web designerii trebuie sa lucreze impreuna pentru a crea un rezultat optim, si pe parcurs pentru schimbari si noi completari.

Materiale personalizate

Este essential ca orice societate sa dobandeasca si sa utilizeze diferite tipuri de papetarie, plicuri, carti de vizita, pixuri, facturi, brosuri, mape, standuri, oferte, estimari si multe alte. Avand o varietate de diferite tipuri de papetarie si nu numai, aceste materiale vor introduce pe piata in mod continuu afacere intr-un mod creative, professional si intuitive.

Tur virtual

In epoca internetului si a marketingului viral, in care experienta unui utilizator poate sa devina decizia a achizitiona a unui client, e greu de crezut ca exista un instrument mai puternic decat un tur virtual. Intr-o societate atat de agitata, in care timpul a devenit foarte pretios, utilizatorii prefera sa aiba libertatea a merge practic prin locatie prin intermediul unui dispozitiv. Transparenta si onestitatea cu care este expusa o locatie pot devein punctele de declansare care vor face diferenta.

Serviciile noastre

Servicii design oferite de compania The Rank Consolidated

Web design

Vizibilitate mult mai buna
Pentru pagini bine concepute, care sa aiba un aspect estetic placut, bine aranjat, sa fie usor de utilizat si navigare eficienta.

Tur virtual

Intretinere si modificari
Pentru a permite potentialor clienti sa aiba libertatea de a vizita un centru de interes, cu un singur click, din fata unui dispozitiv.

Grafica publicitara

Eficientizarea proceselor
Pentru o promovare consistenta, intr-un mod subtil, profesional si intuitiv, prin material diverse care atrag atentia.