servicii-branding-4

Simplu

Numele ideal este scurt si simplu, usor de scris si pronuntat astfel incat clientii sau potentialii clienti sa-si aminteasca numele fara efort.

Reprezentativ

Agentia va poate spune de la sine daca numele i se potriveste, daca se potriveste cu viziunea companiei si daca ii reprezinta personalitatea.

Flexibil

Numele si grafica trebuie sa se potriveasca unei perioade indelungate de timp si sa suporte modificari fara a afecta imaginea si viziunea in piata.
logo exemplu

 Logo-ul companiei

Ca si introducere in servicii grafica publicitara, logo-urile sunt un aspect critic al marketing-ului. Ca reprezentare grafica majora a companiei, un logo ancoreaza marca unei companii și devine cea mai vizibila manifestare a companiei in cadrul pietei tinta. Din acest motiv, un logo bine conceput este o parte esentiala a strategiei globale de marketing a oricarei companii.

Cartile de vizita

Obiecte mici, de o importanta majora, recomandate pentru servicii grafica publicitara acestea ofera informatii potentialilor clienti sau clientilor existenti informatii utile de contact. Pentru atingerea scopului ei, o carte de vizita trebuie sa fie profesionist realizata, atractiva și memorabila.

carti-de-vizita-grafica-publicitara
catalog-de-prezentare-servicii-branding

Catalog de prezentare

Catalogul de prezentare este o investie semnificativa cu care nu va puteti permite sa va jucati. Un design bun poate avea o mare influenta in decizia de cumparare. Nevoia de cataloage, atat digitale cat si sub forma de print, a crescut in ultimii ani si se mentine constanta. De altfel, se recomanda investitia si in alte servicii de grafica publicitara.

servicii-branding-5