Servicii promvare online

Serviciile de promovare online oferite de compania The Rank Consolidated

Avantajele promovarii online

Content is king, but marketing is queen.

Personalizarea

Avand un marketing calitativ vei avea posibilitatea administrarii publicului dorit, asigurandu-ti o modalitate profitabila pentru produsele sau serviciile tale. Marketingul online itit ofera posibilitatea dezvoltarii unei cai de comunicatie benefice atat tie cat si clientilor tai. Unul dintre cele mai mari avantaje ale marketingului online il reprezinta faptul ca iti poti poromova foarte bine afacerea sau produsele.

Avantaje

Dezvoltandu-ti o campanie de marketing online , ai posibilitatea de a iti mentine afacerea deschisa 24 ore/zi, fara sa iti faci griji in privinta orelor de lucru sau a personalului. Acest beneficiu de a avea afacerea deschisa este util si potentialilor tai clientilor . Din ce in ce mai multi clienti isi fac cumparaturile online , de aceea nu exista dubi cu privire la numarul acestor .

Costul

Costul este un factor important in orice campanie de marketing.Prin realizarea unor reclame ale produselor tale, poti evita costurile ridicate ale campaniilor traditionale de marketing prin intermediul mass-media. Pretului unei campanii de marketing reprezinta o parte foarte mica, in comparatie cu reclamele la radio sau cele televizate.

Destinatie

Marketingul online poate depasi foarte multe bariere, in special distanta. In timp ce reclamele traditionale realizeaza publicitate doar local, in zona de difuzare a posturilor tv sau in zona de amplasare a panourilor publicitare.In schimb marketingul online nu va avea niciodata problema zonala,acesta poate atinge orice punct geografic.

Retele sociale

Retele de socializare au un rol important in realizarea reclamelor .Acestea acopera un numar mare de clienti datorita utilizatorilor numerosi, ei pot citi comentariile postate online. Platformele precum Facebook, Twitter si LinkedIn se pot incorpora foarte usor in campania ta de marketing si iti pot aduce foarte multi clienti.

Serviciile noastre

Serviciile de promovare online oferite de compania The Rank Consolidated

SEO

Vizibilitate mult mai buna
Pentru o vizibilitate mult mai buna pentru motoarele de cautare, si o pozitie corespunzatoare intre rezultatele relevante.

Administrare website

Intretinere si modificari
Pentru mentinerea continutului actualizat si imbunatatirea constanta a functionalitatilor tehnice ce apartin website-ului dumneavoastra.

Programare web

Eficientizarea proceselor
Pentru eficientizarea tuturor activitatilor, in special comerciale, prin comert electronic si sisteme de management automate.